Däckteam

Samsons.se

Nyheter

Kundmottagare Däckeam

Kundmottagare sökes till vår bil- och däckverkstad


Vem är vi? 

Däckteam Vallsta är en fordonsverkstad för såväl däck- som bilservice och reparation. Vi har funnits sedan 2010 i Vallsta, Bollnäs kommun. Vi har en modern välutrustad verkstad och kundentré på ca 500 m², 5 st fordonslyftar, 4 st tekniker samt däcklager och ”däckhotell” i angränsande kallagerbyggnader. I Vallsta delar vi inhägnad/affärsplats med Samsons Detaljhandel AB och Vallsta Skogsmaskiner AB som ingår i samma koncern, inom koncernen är vi över 60 anställda. Våra kunder är en mix av koncernens fordonspark samt privat och företagskunder.     


Om tjänsten 

Som kundmottagare ser du till att våra fordonskunder får ett gott bemötande och rådgivning vid sitt verkstadsbesök. I uppgifterna ingår förutom själva kundmötet bland annat att skapa arbetsorder till vår verkstad, ta emot /lämna ut bilar, ta betalt/fakturera, beställa/returnera reservdelar, reklamationshantering, fakturering, lagerhantering samt dagplanering av våra tekniker. 

 

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk bakgrund samt är van att ha kunden i fokus. Tidigare vana av butik eller annat serviceyrke är positivt. Du har goda datorkunskaper och förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Liknande erfarenhet inom fordon/däckbranschen är önskvärt.    


Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning lägger vi stor vikt vid. Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna likväl som externa, är det viktigt att du tycker om att interagera med olika människor. Du är noggrann, positiv, serviceinriktad, engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en kundorienterad miljö och stundtals i ett högt tempo. Du är van att arbeta självständigt men med stöd och i team med kollegorna. Självklart bidrar du till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.  

 

Ansökan och tillträde

Ansökningar behandlas löpande. Tillträde så snart som möjligt. Heltidstjänst. 

Vid frågor kontakta Markus Mörk, 070-3996028

Ansökan skickas till markus@samsons.se

« Tillbaka