Däckteam

Samsons.se

Nyheter

Butikspersonal sökes!

Vill du vara med i vårt glada gäng? Har två tjänster vi behöver tillsätta.


En tjänst är heltid mammavikariat på minst 1 år. Början mars 2020 eller efter överenskommelse.
Den andra tjänsten är semestervikariat med start våren 2020, avslut augusti 2020.

 

 Vi behöver personal till vår butik i Vallsta. Arbetsuppgiften är traditionellt butiksarbete såsom uppackning av varor, sköta kassan och hjälpa kunder osv.


Vi söker en trevlig, noggrann och i förlängning självgående person som kan ge en bra service till våra kunder i butiken. Butiksvana är bra men inget krav.


Vi erbjuder ett varierande jobb, trevliga arbetskamrater, enkel kommunikation med ledning, samt möjligheten att jobba åt ett familjeföretag som ser långsiktigt på allt vi gör och alltid letar förbättringsmöjligheter samt nya affärsområden.


Lön efter överenskommelse.


Samsons är en järnhandel samt lantbrukshandel i Vallsta. Lokalt har vi ett brett sortiment av varor. Rikstäckande säljer vi förbrukningsmaterial mot skogsentreprenad. Vi driver även en däck- och bilverkstad genom Däckteam Vallsta. Moderbolaget är en av Sveriges största skogsentreprenörer, Vallsta Skogsmaskiner.


Är du rätt person för detta jobb eller känner du någon som du tror passar? Ansök direkt! Kan bli snabbt tillträde. Skicka ansökan på epost till Markus Mörk - markus@samsons.se


Vi ser fram emot er ansökan!

« Tillbaka