Däckteam

Samsons.se

Nyheter

Butikspersonal sökes!

Vill du vara med i vårt glada gäng?

Vi behöver personal omgående till vår butik i Vallsta. Arbetsuppgiften är traditionellt butiksarbete såsom uppackning av varor, sköta kassan och hjälpa kunder osv.

 

Vi söker en trevlig, noggrann och i förlängning självgående person som kan ge en bra service till våra kunder i butiken. Butiksvana är bra men inget krav.

 

Vi erbjuder ett varierande jobb, trevliga arbetskamrater, enkel kommunikation med ledning, samt möjligheten att jobba åt ett företag som ser långsiktigt på allt vi gör och alltid letar förbättringsmöjligheter samt nya affärsområden.

 

Heltid 100%, tillsvidareanställning. Tillträde omgående eller så fort som möjligt. När vi först la ut annonsen skrev vi att tjänsten var tom 31/8 med möjlighet till förlängning. Men nu har vi fått bekräftat att en av ordinarie personal ska flytta under sommaren så nu är vi säkra på att tjänsten även är heltid efter sommaren är slut.

 

Samsons är en järnhandel samt lantbrukshandel i Vallsta. Lokalt har vi ett brett sortiment av varor. Rikstäckande säljer vi förbrukningsmaterial mot skogsentreprenad. Vi driver även en däck- och bilverkstad genom Däckteam Vallsta. Moderbolaget är en av Sveriges största skogsentreprenörer, Vallsta Skogsmaskiner.

 

Är du rätt person för detta jobb eller känner du någon som du tror passar? Ansök direkt! Kan bli snabbt tillträde. Skicka ansökan på epost till Markus Mörk markus@samsons.se

 

Vi ser fram emot er ansökan! 

« Tillbaka