Däckteam

Samsons.se

Nyheter

Invigning Tempo

Den som väntar på något gott väntar tydligen till lördagen den 12 juli. Då slår äntligen Vallstas totalrenoverade matbutik upp portarna! - Tempo Vallsta. Förutom bra erbjudanden i butiken så kommer det att finnas grilltallrik inkl dryck för 20kr.

 

Samsons systerföretag Vallsta Macken AB blev nya fastighetsägare till matbutiken efter att ICA Vallsta gått i konkurs. Efter omfattande renoveringar så har vi glädjen att meddela att det är invigning på lördag kl 10 (öppet 10-17). Det är Jessica och Robert Wennerholm som kommer att driva Vallstas nya matbutik - Tempo. Som många vet så är det även Jessica och Robert som driver Frendobutiken på macken så det känns extra roligt för oss som fastighetsägare att vidareutveckla detta långsiktiga samarbete med dessa två driftiga personer samt deras personal. Vi önskar dem lycka till med satsningen samt gratulerar bygden till att äntligen få den matbutik som är så efterfrågad.

 

Qstar i Vallsta samt Arbrå kommer att fira öppnandet av Tempobutiken genom att ha sänkta priser på bränsle under lördagen.

 

Vi ses på lördag. Viva la Vallsta!

« Tillbaka