Däckteam

Samsons.se

Nyheter

Hattrick på Eldklotet

Vid Eldklotetgalan som gick av stapeln i lördags så blev vi på Samsons samt moderbolaget Vallsta Skogsmaskiner otroligt stolta och hedrade över att få äran att ta emot följande priser:

Men för att lyckas göra ett "hattrick" så ligger det i vårt fall 60 personer bakom som står för "assisten". All vår personal som gör ett enastående jobb. Tack så mycket! Dessa priser är lika mycket era som våra.

 

Nominering Hälsinglands Entreprenör

"Med en entreprenörsanda som gått i arv från en generation till en annan har familjen byggt upp och driver ett av landets största företag inom enskild skogsmaskinentreprenad. Familjen har visat på en föredömlig förmåga att vid utveckling av sin egen verksamhet hitta lösningar som samtidigt främjar hembygden. Genom att öppna lokal lantbrukshandel, järnhandel, däckverkstad & möjliggöra att den lokala bensinmacken kan finnas kvar har man motverkat butiksdöd, ökat det lokala serviceutbudet och bidragit till att förbättra förutsättningarna för en levande landsbygd i närområdet. Med ett tydligt samhällsengagemang och en vilja att satsa lokalt har man haft stor positiv inverkan på ett litet samhälle."

 

Läs mer på hela hälsingland.

« Tillbaka