Däckteam

Samsons.se

Nyheter

Qstar

Informations samt dialogmötet angående macken i Vallsta lockade glädjande nog drygt 50 personer. Tack till Vallsta Bygderåd för att vi fick vara på Hofvet och tack till vår ständige fotograf Björn Sedwall för bilderna.

 

Mötet var torsdag den 15 december och måndag den 19 så började vi första etappen med bygdens mack. De gamla pumparna har bytts ut mot nya och en ny ID-stolpe är på plats. Pumparna var igång igen den 20 december och från och med då så är det en automatstation genom Qstar med Bensin 95, Bensin 98 samt Diesel i pumparna. Taket kommer att skyltas om under vintern och till våren så kommer ytterliggare markarbeten m.m. att genomföras. Vi ser gärna att butiken öppnar igen men eftersom att vi inte hinner med den delen själv så är vi på jakt efter en driftig person som vill starta eget. Vi ordnar med ombyggnation efter önskemål. Hör av er om ni är intresserade.

 

I kortterminalen vid pumparna så fungerar de flesta betal- och kreditkort men man kan även använda Qstar-Bilisten-Pump kort. Blanketter för kortansökan finns att hämta hos Samsons eller kika in på Qstar.se

« Tillbaka